Näin toimit kun saat Palse-palvelusetelin lasten toimintaterapiaan

terapiapalvelutArtikkelit

Saitteko palvelusetelin lasten toimintaterapiaan tai sensorisen integraation toimintaterapiaan ja nyt mietitte miten pääsette alkuun? 

Palvelusetelin saatuanne olkaa meihin nopeasti yhteydessä. Voitte lähettää paikkakyselyn Emmille tai Nadjalle sähköpostilla, nettisivujen yhteydenottolomakkeella tai soittaa. 

Älkää kirjatko lapsen tunnistetietoja viestiin, mutta paikan selvittelyä nopeuttaa jos kerrotte missä päin Helsinkiä asutte ja kumpi toimipisteemme on ensisijianen toiveenne. Kertokaa onko palveluseteli toimintaterapiaan vai sensorisen integraation toimintaterapiaan sekä terapiakertojen määrän ja perheellenne sopivimmat päivät tulla toimintaterapiaan.

Voitte tutustua täältä terapeutteihimme ja täältä tiloihin

Meillä on kaksi toimipistettä, toinen Sörnäisissä Leipätehtaalla ja toinen Pitäjänmäessä JUJU Kampuksella. Molempiin toimipisteisiin on hyvät kulkuyhteydet. Kaikki terapeuttimme ovat myös KELA terapeutteja, joten kuntoutuspolku on turvattu vaikka lapsen kuntoutus siirtyisi peruspalveluista erikoissairaanhoitoon tulevaisuudessa.