Image

Palveluseteli toimintaterapiaan

Uudenmaan Terapiapalvelut Oy on hyväksytty Helsingin sosiaali- ja terveystoimelle lasten toimintaterapian palvelusetelituottajaksi. Jos olette saaneet lapsellenne palvelusetelin lasten toimintaterapiaan vastaanotolla, arkiympäristössä tai sensorisen integraation terapiaan voitte olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Lapsilta ei peritä omavastuuta ja palveluseteli kattaa koko palvelun hinnan.

Palvelusetelin käyttö

Palvelusestelissä lukee myönnettyjen toimintaterapioiden määrä ja käynnin kesto. Kun tulette ensimmäiselle käynnille ottakaa mukaan palveluseteli sekä lapsesi arvioineen toimintaterapeutin lausunto. Palvelusetelin tietoja ja toteutuneita käyntejä pystytte seuraamaan palse.fi sivulta.

Kyselyt vapaista paikoista voitte tehdä soittamalla toimintaterapeutti / SI-terapeutti Emmi Bergmanille 045-161 90 76 tai toimintaterapeutti Nadja Ristaniemelle 045-161 90 26. Jos emme vastaa heti puheluun olemme asiakastyössä. Voitte myös lähettää tekstiviestin tai sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@terapiapalvelut.fi niin palaamme asiaan pikimiten.

Tervetuloa asiakkaaksemme!