Terapiatilat.

Uudenmaan Terapiapalvelut Oy sijaitsee Malminkartanossa, Kuntoutussäätiön rakennuksessa sekä Sörnäisissä Helsingin Leipätehtaalla.

Poukama.

Poukamahuone (25m2) on monipuolinen toimintaterapiatila, jossa on SI-terapiavälineistö. Sieltä löytyy paljon erilaisia keinuja ja trampoliini vauhdikkaisiin sensomotorisiin leikkeihin.


Toimintaterapiatila

Pääty.

Päätyhuone on 30m2 monipuolinen jaettava terapiatila, jossa lasten on helppo keskittyä pöytätason työskentelyyn, luoviin toimintoihin ja harjoitella taitoja pelien ja leikkien kautta. Siellä on mahdollisuus myös monipuolisiin sensomotorisiin leikkeihin keinujen ja liikkuvien välineiden avulla.


Toimintaterapiatila

Toimintaterapiatila.

Käytössämme on 42m2 monipuolinen toimintaterapiatila, jossa on SI-terapiavälineistö. Sieltä löytyy erilaisia keinuja, mahalautoja ja trampoliinit vauhdikkaisiin sensomotorisiin leikkeihin.

Alivuokrataan Mahdollisuus Lapselle RY:ltä

Toimintaterapiatila

Toiminnan- ja kunnonhuone.

Toiminnanhuone on kodinomainen ryhmätila josta löytyy harjoituskeittiö. Kunnonhuone on erityislasten käyttöön suunniteltu kuntosali.

Alivuokrataan Mahdollisuus Lapselle RY:ltä

Toiminnan ja kunnonhuone

Liikuntasali ja uima-allas.

Yrityksemme käytössä on tarpeen mukaan Kuntoutussäätiön monipuoliset vuokratilat: liikuntasali, uima-allas ja kokous- ja koulutustilat.


allas ja salikuva

Muuta.

Kuntoutussäätiöltä löytyy ilmaiset pysäköintipaikat, ala-aulasta sohvaryhmiä, biljardipöytä. Säätiöllä on oma kirjasto ja monipuoliset luento- ja koulutustilat.


sisäänkaynti ja luentosali

Ota yhteyttä.

Tuliko mieleesi jotain kysyttävää? Ole meihin yhteydessä!

YHTEYSSIVULLE