Lasten ja nuorten toimintaterapeutti pääkaupunkiseudulle

EmmiArtikkelit

17.11.2023

Toimintaterapeutin tehtävä sisältää lasten ja nuorten kuntoutustyötä Kelan, hyvinvointialueiden ja itsemaksavien asiakkaiden parissa vastaanotolla sekä koulu- ja päiväkotikäynteinä yhteistyössä verkostojen kanssa.

Tehtävä on vähintään määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus vuodelle 2024 ja sen jatkuminen on mahdollista.  Päivittäinen työaika on joustava, meillä on toiveena löytää kokopäiväinen sijainen. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa.

Tarjoamme sinulle mukavan terapeuttiyhteisön ja kattavan perehdytyksen päästäksesi alkuun toiminimiyrittäjänä. Saat meiltä myös yksilöllistä mentorointia ja työnohjausta asiakastyöhön sekä ryhmätyönohjauksen. Terapiatilat ovat uudet ja välineistö on monipuolinen. Vastaanotto sijaitsee Pitäjänmäessä (Takomotie7) lisäksi asiakaskäyntejä Länsi-, ja Pohjois-Helsingin alueella, Länsi-Vantaalla sekä tarpeen ja terapeutin toiveen mukaan myös Espoossa. 

Uudenmaan Terapiapalvelut Oy on toiminut vuodesta 2016 ja se on kotimaisessa omistuksessa, osakkaina toimivat toimintaterapeutit Emmi Bergman ja Nadja Ristaniemi. Yhteisöön kuuluu osakkaiden lisäksi 12 toimintaterapeuttia. Meitä yhdistää halu tehdä laadukasta terapiatyötä ja kehittyä ja kouluttautua terapeutteina. Meille on tärkeää avoin työkulttuuri, yhteisöllisyys, työssä viihtyminen sekä hyvinvointi myös vapaa-ajalla.

Käy tutustumassa meihin ja yritykseemme www.terapiapalvelut.fi ja lähetä  vapaamuotoinen hakemus ja CV 30.11.2023 mennessä osoitteeseen: asiakaspalvelu@terapiapalvelut.fi. Lisätiedot puhelimitse Emmi Bergman 045-1619076