Toimintaterapiaa poikkeusoloissa

EmmiArtikkelit

Uusi vuosi otetaan vastaan poikkeusoloissa ja se vaatii perheiltä erityistä sinnikkyyttä. Meille Uudenmaan Terapiapalveluissa tärkeintä on asiakkaiden ja terapeuttien terveys. Meillä kaikilla on huoli lasten, nuorten ja perheiden jaksamisesta poikkeusoloissa ja sen vuoksi terapiasuhteiden jatkuminen on erittäin tärkeää.

Pyydämme teitä ottamaan matalalla kynnyksellä yhteyttä omaan hoitavaan terapeuttiin jos perheessä ilmenee epäilys sairastumisesta tai altistumisesta koronaan, tai perheen jäseniä on asetettu karanteeniin. Ensisijaisesti pyrimme jatkamaan terapiaa etänä karanteenin ajan jos asiakkaan vointi sen sallii. Näin terapiassa ei tule liian pitkiä taukoja, käyntejä ei jää hyödyntämättä eikä korvattavia käyntejä keräänny liikaa terapiajaksojen loppuun. 

Näin takaamme myös pienyrittäjinä toimivien terapeuttiemme elinkeinon harjoittamisen jatkumisen poikkeustilanteessa. 

Meillä Uudenmaan Terapiapalveluiden terapeuteilla on onneksi jo vankka kokemus etäterapiasta ja meille on kertynyt melkoinen ”välinevarasto” myös etäterapiassa. 

Hyvää ja tervettä uutta vuotta toivottaen UTP:n terapeutit!