Haemme lasten ja nuorten toimintaterapeuttia pk-seudulle!

EmmiArtikkelit

Meillä on paikka sinulle työstäsi innostunut ja omatoiminen lasten ja nuorten toimintaterapeutti!

Terapiatyö on lasten ja nuorten sekä heidän lähiverkostojen parissa toteutuvaa toimintaterapiaa vastaanotolla sekä koulu- ja päiväkotikäynteinä.

Tarjoamme sinulle hyvät vastaanottotilat Sörnäisissä ja Pitäjänmäellä, laadukkaat terapiavälineet, mukavat ja tukea antavat työkaverit, ryhmätyönohjauksen, lähiesimiehen tuen ja ohjauksen terapiatyöhön sekä ammatinharjoittajuuteen. 

Olemme kasvava ja kehittyvä toimintaterapeuttien porukka. Tekemästämme terapiatyön laadusta ja kehittämisestä olemme saaneet paljon positiivista palautetta perheiltä ja yhteistyötahoilta!

Työn aloitus joustavasti tammi- helmikuun aikana. Mahdollisuus osa-aikaisuuteen. 

Tehtävään vaaditaan vähintään 2 vuoden kokemus lasten toimintaterapiasta. 

Valitettavasti emme voi huomioida hakijoita, joilta tämä vaadittava kokemus puuttuu. Etsimme meidän porukkaan sopivaa innostujaa, joka tekee työnsä laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti ja on halukas kehittymään työssään.

Työ sisältää ajoittain liikkumista pääkaupunkiseudulla, joten ajokortti ja oman auton käyttö työpäivän aikana on iso plussa! Käy tutustumassa meihin ja yritykseemme www.terapiapalvelut.fi ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 7.12.2021 mennessä asiakaspalvelu@terapiapalvelut.fi. Lisätiedot Emmiltä tai Nadjalta.