Haemme lasten ja nuorten toimintaterapeuttia osaksi huipputiimiä!

EmmiArtikkelit

Haluaisitko itsenäiseen, mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön, jossa voit päättää omat työaikasi? Oletko kiinnostunut lähtemään tekemään työtä alihankintasopimuksella?

Uudenmaan Terapiapalvelut Oy tuottaa lasten ja nuorten toimintaterapiakuntoutusta pääkaupunkiseudulla. Monipuoliset työtilamme sijaitsevat Helsingin Sörnäisten upeassa “Leipätehdas Helsingissä” sekä Malminkartanon perinteikkäässä Kuntoutussäätiön rakennuksessa.

Olemme iloinen ja aktiivinen viiden hengen työyhteisö. Meitä yhdistää halu tehdä laadukasta terapiatyötä ja kehittää osaamistamme. Meille on tärkeää viihtyä töissä ja jaksaa myös vapaa-ajalla.

Tarjoamme työntekijälle vasta uusitun työtilan, laadukkaat välineet terapiatyöhön, lähiesimiehen tuen, ohjauksen terapiatyöhön ja ryhmätyönohjauksen. Saat meiltä tarvittaessa tukea ammatinharjoittajuuteen.

Työ on terapiatyötä lasten ja nuorten parissa vastaanotolla sekä koulu- ja päiväkotikäynteinä. Työtila sijaitsee Sörnäisissä ja asiakaskäynnit Etelä- ja Itä-Helsingin alueella. Työn aloitus joustavasti, mutta viimeistään toukokuun 2019 aikana. Työ on mahdollista aloittaa osa-aikaisena.

Tehtävään vaaditaan vähintään 2 vuoden kokemus lasten toimintaterapiasta. Valitettavasti emme voi huomioida hakijoita, joilta tämä vaadittava kokemus puuttuu. Työ sisältää ajoittain liikkumista pääkaupunkiseudulla joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on suotavaa muttei pakollista.

Käy tutustumassa meihin ja yritykseemme verkkosivuillamme ja ole meihin yhteydessä 20.1.2019  25.1.2019 (jatkoimme hakuaikaa) mennessä. Mietitään yhdessä miten pääset mukaan työyhteisöömme!