Lasten ja nuorten toimintaterapeutti, etsimme sinua iloiseen joukkoomme!

EmmiArtikkelit

Lasten ja nuorten toimintaterapeutti!

Uudenmaan Terapiapalvelut Oy tuottaa lasten ja nuorten toimintaterapiakuntoutusta pääkaupunkiseudulla vastaanotolla tai asiakkaan arkiympäristössä. Monipuoliset työtilamme sijaitsevat Helsingissä Malminkartanossa Kuntoutussäätiön rakennuksessa ja lokakuusta 2018 alkaen myös Sörnäisissä “Leipätehtaalla”.

Etsimme joukkoomme työstään innostunutta ja omatoimista toimintaterapeuttia, jolla on halu sekä mahdollisuus toimia toiminimiyrittäjänä ja tehdä työtä alihankintasopimusten kautta. Et tarvitse omia ostopalvelusopimuksia päästäksesi asiakastyöhon kiinni. Kauttamme on mahdollista myös osallistua tämän kevään Kelan kilpailutukseen. Työ on terapiatyötä lasten ja nuorten parissa vastaanotolla sekä koulu-/päiväkotikäynteinä. Tarjoamme työntekijälle mm. ryhmätyönohjauksen, lähiesimiehen tuen ja ohjauksen terapiatyöhön sekä ammatinharjoittajuuteen jos sinulla ei ole vielä omaa toiminimeä. Työtila tulee sijaitsemaan uudessa toimipisteessämme Sörnäisissä ja asiakaskäynnit Etelä- ja Itä-Helsingin alueella. Työn aloitus joustavasti syksyn aikana.

Tehtävään vaaditaan vähintään 2 vuoden kokemus lasten toimintaterapiasta. Valitettavasti emme voi huomioida hakijoita, joilta tämä vaadittava kokemus puuttuu. Työ voi sisältää ajoittain paljon liikkumista pääkaupunkiseudulla joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on suotavaa muttei pakollista. Käy tutustumassa meihin ja yritykseemme www.terapiapalvelut.fi ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 30.4.2018 mennessä osoitteeseen: asiakaspalvelu@terapiapalvelut.fi.