Jaamme stipendejä koululaisille, Uudenmaan Terapiapalvelut vastaa haasteeseen!

EmmiArtikkelit

Toimintaterapia Tammiston innoittamana Uudenmaan Terapiapalvelut Oy jakaa tänä vuonna stipendejä niille oppilaille, joilta yleensä stipendit menevät ohi!
Stipendiä voivat hakea opettajat oppilaille, jotka ovat tsempanneet jossain koulunkäyntiin liittyvässä asiassa. Emme halua antaa etukäteen kovin tarkkoja kriteerejä vaan myönnämme stipendit hakemusten mukaan. Stipendejä myönnetään Uudenmaan alueella asuville oppilaille.
Stipendin saajaksi voisi sopia oppilas, jonka keskiarvo nousi vitosesta viiteen ja puoleen, joka joutui tappeluihin vähän harvemmin kuin aiemmin, jolta livahtaa kirosana enää satunnaisesti, jonka peppu pysyy penkissä jo viisi minuuttia tai jonka toiminta muulla tavoin on mahdollistanut entistä sujuvamman koulutyön.
Hakemuksia voi lähettää sähköpostilla 26.5. klo 16 asti osoitteeseen asiakaspalvelu@terapiapalvelut.fi . Hakemuksessa tulee olla oppilaan etunimi, luokka/ikä ja lyhyt perustelu stipendin saamiselle.
Tätä viestiä sopii jakaa, etenkin opettajille!