Haemme toimintaterapeuttia töihin, oletko etsimämme henkilö?

EmmiArtikkelit

Uudenmaan Terapiapalvelut Oy tuottaa lasten ja nuorten toimintaterapiakuntoutusta pääkaupunkiseudulla vastaanotolla tai asiakkaan arkiympäristössä. Monipuoliset työtilamme sijaitsevat Helsingissä Malminkartanossa Kuntoutussäätiön rakennuksessa.

Etsimme joukkoomme työstään innostunutta, omatoimista ja monipuolista asiakastyötä etsivää toimintaterapeuttia tuntityöhön 2-3 päivänä viikossa. Jatkossa mahdollisuus myös kokopäivätyöhön. Työ on terapiatyötä lasten ja nuorten parissa. Tarjoamme työntekijälle työsuhde-etuna mm. liikunta- ja kulttuurisetelit, lounassetelit, työnohjauksen ja kollegiaalisen tuen.

Tehtävään vaaditaan 2 vuoden kokemus lasten toimintaterapian alalta. Työ sisältää ajoittain paljon liikkumista pääkaupunkiseudulla joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Käy tutustumassa meihin ja yritykseemme www.terapiapalvelut.fi ja lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.5.2017 mennessä.

WWW-osoite https://terapiapalvelut.fi
Yhteystiedot Emmi Bergman, Puh: 0451619076, Nadja Ristaniemi 0451619026 asiakaspalvelu@terapiapalvelut.fi
Työpaikan osoite Pakarituvantie 4, 00410 HELSINKI
Palkkaus Tuntipalkkaus
Työkokemus 1-5 vuotta
Työ alkaa Syksyllä 2017
Työaika muu osa-aikatyö, 2-3 pv viikossa
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 31.05.2017 klo 16:00
Jätä hakemus asiakaspalvelu@terapiapalvelut.fi